Landelijke medezeggenschapsdag van de StAZ

Banner Stapcoach StazMorgen is het de landelijke dag voor de medezeggenschap. De StAZ (Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen) organiseert deze voor ziekenhuizen. Thema voor de dag is "Gezond aan het werk blijven". De StAZ heeft bewust kleine zelfstandige ondernemers die een bijdrage kunnen leveren aan duurzaam gezond aan het werk, uitgenodigd voor een lunchmarkt. Deelnemers krijgen hierdoor de kans met kleine ondernemers kennis te maken, waarbij zij hun persoonlijke levensfase budget kunnen besteden. Persoonlijke kennismaking zodat je weet wie je zou kan opleiden, begeleiden en trainen. Hulde aan de StAZ. Ik ben blij dat ik op deze markt mag staan. Naast mijn mooie folder (met dank aan InkGrafic), heb ik nu ook deze prachtige banner (met dank aan MooiLogo, ook een kleine ondernemer!). Ik verheug me op morgen!