Reacties

5 gedachten over “Reacties

 1. Beste Rie,

  Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe avontuur "de Stapcoach".

  Zoals ik jou heb leren kennen ben ik er van overtuigd dat vele mensen gebaat zijn bij jouw professionele manier van werken en tevens aan jou als persoonlijke stapcoach een hoop zullen hebben.

  Onwijs veel succes gewenst en may your dreams come true!

  • Beste Jasper,

   Dank je wel voor je enthousiasme en vertrouwen!

   Het is ongelooflijk fijn als mensen met je mee leven en je steunen.

   Hartelijke groet,

   Rie Schenkelaars

 2. Ik heb een korte, maar meteen al effectieve ervaring gehad met  Rie als coach. Ze liet me tot verhelderende, nieuwe inzichten komen waar ik verder mee kan. Op een hele prettige en doortastende wijze leerde Rie me hoe ik anders naar kwesties kan kijken. Ik vond dat erg leuk, verrijkend. Bedankt Rie!

 3. Beste Rie,

  hierbij nog een reactie op ons prettige contact tijdens de nationale wandelcoachdag! Leuk dat je meedeed, en wat straal je een enthousiasme uit! Het was alsof ik met een goede vriendin aan het stappen was! Bedankt nogmaals, ook voor de adviezen/ tips! We spreken elkaar vast nog! 

  Veel groetjes voor nu, Nicolette

 4. Beste Rie,

  bedankt voor de wandelingen die we hebben gedaan en je enthousiaste begeleiding. Ik moest even wennen aan het principe, want zoals je weet "ben ik niet van de softe kant". Echter je wist me met de neus op de feiten te drukken (niet alles hoeft efficient en gestructureerd) en liet me bewust worden van dingen die ik eigenlijk wel wist, zonder dat dat zweverig werd. Je hebt een heldere kijk op zaken en je hebt me goede tips gegeven waarmee ik aan de slag kan. Ik vond het erg leuk en interessant! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.