Referenties

Edith Snoey, Lid van het Bestuur van het Pensioenfonds KPN at Pensioenfonds KPN

Gedurende de periode 2008-2011 heb ik als voorzitter van Abvakabo FNV prettig en constructief samengewerkt met Rie. Als manager was ze zeer betrokken bij het bestuurlijke wel en wee van de bond en dit was leidend in haar handelen. De leden stonden centraal in haar denken en handelen en naar vermogen leverde zij een bijdrage aan het vertalen van de bestuurlijke wensen in concreet handelen. Dit alles binnen de financiele kaders die bestuurlijk waren vastgesteld. Voorts is Rie iemand van : afspraak is afspraak. Dat geldt niet alleen voor anderen maar ook zeker voor haarzelf. Ik heb Rie leren kennen als een zeer loyale, betrokken en deskundige collega.

Mirjam Smulders, bondsraadlid en Innovatieve consultant bij @HetPion

Rie is een manager met bestuurlijke sensitiviteit en affiniteit.Zij zet zich voor honderd procent in voor het bereiken van de bestuurlijke doelen. In onze samenwerking toonde zij goed strategisch inzicht en een realistische toekomst visie. In het werk voor de vereniging haalt ze steeds de positieve kant van de medaille naar voren.

Astrid Spanjaardt, Zelfstandig coach/trainer

Rie is een mensgerichte leidinggevende, die persoonlijke ontwikkeling bij haar mensen stimuleert.Zij heeft oog voor politek-bestuurlijke verhouding, die zij vertaalt naar haar eigen verantwoordelijkheden. Zij opereert op basis van draagvlak en houdt goed rekening met wat wenselijk is voor de organisatie. Zij ondersteunt haar mensen en moedigt aan waar nodig.