Vakantie reflectie: Volg jij je passie en durf jij te falen?

http://www.youtube.com/watch?v=-83NEXFceFo De vakantieperiode is weer aangebroken. Voor vele onder ons de periode dat er er terug en vooruit wordt gekeken. Heb ik plezier in de dingen die ik doe? Als ik met tegenzin naar mijn werk ga en kan ik dat dan veranderen? En bovenal de vraag volg ik mijn passie en behaal ik dan de gewenste resultaten? Waarom ben ik de dingen gaan doen die ik doe? En doe ik die nog en levert dat voor mij de gewenste ontwikkelingen/resultaten op? Ga ik voor mijn gelijk of mijn geluk?

Bijgaand een fimplje ter inspiratie (i minuut en 19 seconden) over mensen die hun passie ondanks alles bleven volgen. En heb je besloten je passie te gaan/blijven volgen en denk je ik kan hierbij wel wat professionele begeleiding gebruiken, kijk dan eens of de stapcoach iets voor jou is en leef je passie!